Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Lara Croft δείχνει εντυπωσιακή με την Unreal Enfine 5 (video)

O 3D artist Lorenzo Dominesco δημοσίευσε ένα video που παρουσιάζει τη Lara Croft- Angelina Jolie- στην Unreal Engine 5. Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τι μπορεί να επιτύχει ένας γνώστης με τη νεότερη game engine της Epic Games και το αποτέλεσμα είναι εξαιρειτκό. Για να δημιουργήσει το μοντέλο του χαρακτήρα, ο Lorenzo Dominesco χρησιμοποίησε το Zbrush και το 3dsmax. Για το texturing, substance painter και mari, ενώ για τα μαλλιά το Xgen από το Maya. Ο ρεαλισμός βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και όπως σημειώνει το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας DSOG, πλησιάζει το demo του Matrix Awakens. Για να δούμε τι θα μας προσφέρει και η Crystal Dynamics με το επόμενο Tomb Raider.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*